Van Deventerstraat 15B • 3029AW Rotterdam • Telefoon: 010-7519579 • Email: info@adviesbureaubijzonderewetten.nl

Wie zijn wij

ABBW staat voor jarenlange ervaring en diepgaande kennis op het gebied van veiligheid en is opgericht door veiligheidsexpert Henk Visser. Bedrijven, instellingen en particulieren kunnen hier terecht voor veiligheidsadvies, veiligheidstrainingen en securitymanagement.

Over Henk Visser:

Henk Visser is geboren in 1954 in Nederland en heeft een enorme staat van dienst in de veiligheidsbranche.
Na de middelbare school te hebben doorlopen vervulde hij zijn dienstplicht bij de Koninklijke Marine. Vervolgens ging de heer Visser werken bij de Regiopolitie Rotterdam Rijnmond, een dienstverband welke 26 jaar zou duren. De eerste 19 jaar opereerde hij, binnen deze functie, als kerninstructeur wet- en regelgeving, preventieadviseur, vuurwapenherkenner en docent Politiekeurmerk Veilig Wonen.
Na zijn bevordering tot inspecteur volgde overplaatsing naar Executieve Ondersteuning Regiopolitie Rotterdam Rijnmond (EXO).

In 2003 is Henk Visser benaderd door de Gemeente Rotterdam om projecten, waaronder Veilig Ondernemen, op te zetten voor ondernemers. In deze 6-jarige periode heeft Henk Visser zijn ervaring kunnen verbreden in het samenwerken met ondernemers op het gebied van veiligheid en specifiek in de problematieken die betrekking hebben op het ondernemerschap.

In april 2009 maakte Henk Visser een overstap naar beveiligingsbedrijf Saepio B.V. Als manager was hij verantwoordelijk voor het adviseren van de directie, het opzetten en uitvoeren van beveiligingsprojecten, het opstellen van beveiligingsplannen en het coachen van personeel. In april 2010 richtte Henk Visser HeVi Security op. Dit bedrijf heeft bestaan tot 30 april jl. Vanaf 1 mei 2013 vindt er een hernieuwde start plaats onder de naam: Adviesbureau Bijzondere Wetten.

Opleidingen:

Politiekeurmerk Veilig Wonen
- Preventieadviseur
- Bouwplanadviseur
- Keurmeester

Vakgerichte opleidingen politie
- Kerninstructeur/docent
- Recherche basiscursus
- Vuurwapenherkenning

TBMB

TBV

DHM security management

VCA